TRY HARD a HALLOWEEN RUN-on is!

A február 26-i FUNKY RUN eseményünkön már nagy sikerrel, sok-sok pozitív visszajelzés mellett debütált a Try Hard, így természetesen nem hiányozhat a HALLOWEEN RUN futamai közül sem!

Ha kihívásokra vágysz és szereted magad megmérettetni, esetleg a hétköznapi feszültségeket szeretnéd levezetni, akkor a Try Hard-on a helyed!

A Kőbánya alatt húzódó titokzatos pincerendszer az a hely, ahol bármi megtörténhet, így novemberben is elhoztuk a kihívást, mely során számos egyedi akadály, igazi őrült hangulat vár majd. Garantált „flow” élményben lesz részed, de ne hidd, hogy mindezért nem kell majd megdolgoznod. Odalent megszűnik a valóság, varázslatos birodalom tárul eléd, mely azonban sok-sok veszélyt tartogat magában. Nálunk nem a megtett táv, hanem az átélt élmény, saját magad legyőzése a fontos, ezért ismét lehetőséget adunk rá, hogy egy 2,2 km hosszú pályán próbálhasd ki magad, extrém körülmények között.

Csak akkor csatlakozz hozzánk, ha nem félsz a kihívásoktól és bátran, félelmet nem ismerve vágsz neki az „újnak”, az ismeretlennek!

NEVEZÉS