TRY HARD A FEBRUÁR 26-I FUNKY RUN-ON!

Ha Föld Alatti Futás, akkor valami új, valami különleges, ha pedig valami új és különleges, akkor biztosan maradandó élmény! Fusd ki magad, légy része egy extrém akadályokkal teli futásnak a kőbányai pincerendszer izgalmas járataiban!

Ha kihívásokra vágysz és szereted magad megmérettetni, esetleg a hétköznapi feszültségeket szeretnéd levezetni, akkor a TRY HARD-on a helyed!

A X. kerület alatt húzódó szövevényes pincerendszer az a hely, ami már önmagában próbára teszi az embert, de most ezen felül mi még nagyobb kihívás elé állítunk Téged. Számos egyedi akadállyal és igazi őrült hangulattal várunk, ahol garantált, hogy „flow” élményben lesz részed. Odalent megszűnik a kényelem és egy új, eddig még csak a filmekben látott világ tárul eléd, ahol szabadjára engedheted a benned rejtőzködő vadállatot. Nálunk nem a megtett táv, hanem az átélt élmény, saját magad legyőzése a fontos, ezért most először egy 2,2 km hosszú pályán próbálhatod ki magad, ahol több mint 15 akadály fog várni Rád, extrém körülmények között.

Csak akkor csatlakozz hozzánk, ha nem félsz a kihívásoktól és nem vagy egy „anyámasszony katonája”, mert a TRY HARD akadályai bizony számos veszélyt hordoznak magukban.

Nevezz most: Ha unod a szokásos futásokat, eleged van a hétköznapi problémákból és kieresztenéd a gőzt vagy legyőznéd saját magad. Akár sportos társasággal, akár egyénileg jössz, mi gondoskodunk róla, hogy felejthetetlen élményben legyen részed.

Nevezés