KÖZLEMÉNY a BBU Föld Alatti Futásról

Ezúton tesszük közzé hivatalos közleményünket a 2022. február 20-án megrendezésre kerülő BBU Föld Alatti Futás eseményünkön való részvételi feltételekkel kapcsolatban.

„A Versenyen történő részvétel a hatályos járványügyi szabályok betartása érdekében kizárólag érvényes, két oltás felvételével kiállított védettségi igazolvány, illetve személyi igazolvány felmutatásához kötött, amelyet munkatársaink a Verseny bejárata előtt fognak ellenőrizni. Amennyiben a Résztvevő hivatalos, érvényes sportolói versenyengedéllyel rendelkezik, szintén részt vehet a Versenyen. A felsorolt okmányok hiányában a Versenyen történő részvétel nem lehetséges!

A tizennyolcadik életévét be nem töltött személy érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező személy felügyelete mellett vehet részt a Versenyen, tekintet nélkül arra, hogy ő maga rendelkezik-e a felsorolt igazolványokkal, vagy sem.

A fentiek maradéktalanul történő betartása érdekében a Verseny rajtcsomagjainak előzetes, illetve helyszíni átvételét kizárólag az arra jogosult Résztvevő teheti meg személyesen, a fentebb felsorolt okmányok és igazolványok bemutatása mellett. Megbízott általi átvételre nincs lehetőség.

Köszönjük a megértést!”