Előzetes rajtszámátvétel a BBU Halloween Run-ra

Ezúton tájékoztatunk a BBU Halloween Run előzetes rajtszám átvételével kapcsolatos információkról. Kérjük, figyelmesen olvasd el!

Előzetes rajtszám átvétel: 2020. október 27-29. 11:00-19:00

Helyszín: Merkapt Sportközpont – 1106 Budapest, Maglódi út 12/A

Verseny napján rajtszám átvétel:

A verseny napján, a helyszínen is lesz lehetőség a rajtszámok átvételére az adott futam rajtja előtt legkésőbb 45 perccel.

Ötpróba túracsomag átvétel:

Amennyiben az Ötpróba túrára neveztél, szintén szükséges átvenned a túracsomagod az előzetes időpontokban vagy a verseny napján, legkésőbb 13:30-ig.

A rajtszám átvételéhez hozd magaddal kinyomtatva a Covid-19 nyilatkozatot kitöltve! Ennek hiányában nem áll módunkban kiadni a rajtszámot.

Az átvétel helyszínén is lesz nyilatkozat, amit helyben ki lehet tölteni, de ez lassítja az átvételt, ezért kérjük, ha teheted, hozd magaddal már kitöltve.

Idén a vírushelyzetre való tekintettel megkönnyítettük a más nevében átvett rajtszámok menetét. Amennyiben más helyett szeretnéd átvenni a rajtszámot, elég tudnod a nevét és a születési dátumát az azonosításhoz, valamint a nevében is szükséges a kitöltött Covid-19 nyilatkozat leadása.

Akik nem fizették még ki a nevezési díjat, 2020. október 23. 12:00-ig megtehetik bankkártyával vagy utalással (irodánk 10.22-23-án zárva tart, így készpénzes fizetésre ezeken a napokon nincs lehetőség). Az előzetes rajtszám átadáskor már csak készpénzben lesz erre lehetőség.

A verseny napján nem lesz lehetőség az előzetes nevezések kifizetésére, mert október 29. után a nevezéseket töröljük. Akkor már csak a helyszínen lehet újra nevezni a helyszíni árakon, amihez póló már nem jár.

Covid-19 információk:

Ezúton kérünk, hogy ha teheted, mindenképpen élj az előzetes rajtszám átvétel lehetőségével, elkerülve a tömeges átvételt a versenyközpontban.

Az előzetes és helyszíni rajtszám átvétel alkalmával betartandó intézkedések:

  • maszk használata kötelező
  • épületbe belépéskor kötelező a kéz fertőtlenítése
  • sorbanállás közben tartsd a 1,5 méter távolságot
  • amennyiben túl sokan lennének egyszerre az épületben, korlátozzuk a belépést, amíg a bent lévők átveszik a rajtszámukat.

Köszönjük előre is, hogy betartod a fentieket és ügyelsz magad és társaid, valamint mi, szervezők egészségére!

COVID-19 NYILATKOZAT LETÖLTÉSE