Elindult a Futóangyal!

Itt a lehetőség, hogy ha megteheted, előre megvásárolhatsz egy nevezést a Funky Run futóversenyünkre és mi felajánljuk olyasvalaki számára, akinek minden vágya, hogy rajthoz álljon egy futóeseményen! Mi megvettük az első nevezést, csatlakozz hozzánk Te is!

Közeleg a karácsony és rengeteg felkérés, támogatáskérés érkezik hozzánk! Szabadidősport szervezőként elgondolkoztunk, hogy az idei évben mi hol tudunk segíteni? 2022-ben közel 200 eseményen vettünk részt, illetve szerveztük meg saját több ezres vagy akár tízezres rendezvényeinket. Tudjuk, hogy ezeknek bizony ára/nevezési díja van, ami mögött természetesen mögöttes tartalom áll! Egy futóversenyen a szervezőnek bizony ki kell fizetnie rengeteg szolgáltatást a biztonságos szervezésért, legyen az az időmérés, a póló, az érem, az eszközök, a frissítés, a személyzet és számtalan dolog, ezt tartalmazzák a nevezési díjak!

Mi most átformáljuk ezt, hiszen tudjuk, hogy rengeteg szabadidősportoló nem tud részt venni ezeken a futóeseményeken, mert nem teheti meg, hogy kifizeti a nevezési díjat, így nincs lehetősége rajthoz állni, nem élheti át ezt a szellemiséget és nem szerezheti meg emlékként az esemény pólóját és befutóérmét. Mi, a mai nappal, elindítjuk a FUTÓANGYAL projektünket, hogy segíteni tudjunk azon rászorulóknak, akiknek még nem volt lehetőségük részt venni versenyeinken!

 

Legyél Te is FUTÓANGYAL!

Nagyon egyszerű a dolog: a felajánló előre kifizet egy nevezést a február 26-i Funky Run futóversenyünkre, amit olyasvalakinek szán, aki nem engedheti meg magának, hogy részt vegyen a futóversenyen.

Ha Te is FUTÓANGYAL lennél, azaz előre megvásárolnál egy nevezést a Funky Run-ra, akkor a következőket kell tenned:

 

Elutalni a kiválasztott nevezést a Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft.-nek!

Kedvezményezett neve: Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft.

Kedvezményezett bankszámlaszáma: 10918001-00000074-77290008

Közlemény: Futóangyal (és a kiválasztott táv a lenti táblázat alapján)

Összeg: a kiválasztott táv összege (a lenti táblázat alapján)

Az elutalt összeg után kérjük, hogy e-mailben, az iroda@bbu.hu címen vedd fel Velünk a kapcsolatot, hogy a számlázás részleteit egyeztetni tudjuk!

Minden FUTÓANGYALNAK EARLY BIRD árakon biztosítjuk a nevezés vásárlási lehetőséget január 15-ig, a projekt zárásáig!


Szeretnél egy nevezést, FUTÓANGYALT keresel? Kérlek, írj nekünk pár mondatos bemutatkozást az info@bbu.hu e-mail címre január 15-ig és reméljük, Veled is találkozunk a rajtvonalnál!

 

A Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft. ezúton kijelenti, hogy az adatokat bizalmasan a GDPR szabályainak megfelelően alkalmazza és betartja. A Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft. kijelenti, hogy annyi nevezést tud biztosítani, amennyi megvásárlásra, azaz befizetésre kerül a Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft. bankszámlaszámára.

Alagút Kör (4,3 km) – 4500 Ft
Alagút Minimaraton (7 km) – 6500 Ft
Alagút Midimaraton (14 km) – 7000 Ft
Alagút Félmaraton (Egyéni) 21 km – 8500 Ft