Megnyílt a jelentkezés a Halloween Run-ra

Menekülj a zombitámadás elől vagy győzd le őket!

Október 31-én – hűen a halloweeni hangulatú éjszakához – zombik lepik majd el a kőbányai alagútrendszer egy részét, „megfélemlítve” így az odamerészkedőket. Hogy mi a dolgod? Csak legyél gyorsabb vagy akár erősebb, mint ők!

További információ és nevezés
Tovább a Facebook eseményre!

A pincerendszer örök és felejthetetlen élményt képes nyújtani, melyet a Halloween Kör alkalmával, 4,3 km-en át, a Halloween7 esetében 7 km-en át, a Halloween21 távra jelentkezve pedig 3×7 km-en át tapasztalhatsz meg. És még mennyi minden rejtőzik majd a földalatti falak mögött…

Mindezek mellett természetesen a kisebbek és a családok sem maradnak futam nélkül, szokásunkhoz híven ovis, sulis és családi futammal is készülünk.

Néhány apróbb változtatást a vírushelyzetre tekintettel természetesen Nekünk is alkalmaznunk kellett (pl. nincs helyszíni eredményhirdetés), de egyelőre létszámkorlátozás nélkül van lehetőség az online előnevezésre, valamint a nevezési díj befizetésére.

Kérjük, figyelmesen olvasd át a versenykiírást, a versenyszabályzatot és a COVID-19 tájékoztatót is, hogy tisztában lehess a versenyen való részvétel feltételeivel!

Találkozzunk a zombik mellett Veletek is október 31-én, a Rottenbiller Parkban!