REGISZTRÁCIÓ VIP

FUNKY RUN – KERESD A FÁNKOT AZ ALAGÚT VÉGÉN!

Ha farsang, akkor fánk, ha pedig fánk, akkor bűntudat… de nem nálunk! Fusd ki magad a kőbányai pincerendszer izgalmas járataiban, a jutalmad pedig egy frissen sült farsangi fánk lesz!

A kalóriák helyett a kilométereket számold: a rövidebbtől egészen a félmaratoni távig mindenki megtalálhatja a felkészültségi szintjének megfelelő kihívást, legfeljebb, aki többet fut, az nagyobb fánkot kap a végén.

A X. kerület alatt húzódó szövevényes pincerendszer az a hely, ahol bátran szabadjára engedheted a fantáziád: odalent megszűnik az időérzék, így még az is lehet, hogy egyéni rekord lesz a vége! Fuss bolondos farsangi jelmezben, vagy a kedvenc futócuccodban, a lényeg, hogy átéld a flow-t futás közben. Márpedig itt garantáltan át fogod!

Regisztrálj most: sportos társasággal, klasszikus, jelmezes farsangi hangulattal és természetesen frissen sütött porcukros, lekváros fánkkal várunk!

Tudtátok, hogy a FUNKY RUN – KERESD A FÁNKOT AZ ALAGÚT VÉGÉN! céljában nem csak egy finom, frissen sütött porcukros, lekváros fánk vár majd Titeket?

Minden célba érkezőnek jár egy 50 %-os kedvezménykupon, amivel a 2023-as budapesti atlétikai világbajnokságra vehettek jegyeket, vagy bérleteket!

Hogy ehhez mit kell tenned? Regisztrálj már előre a hetkoznapihos.hu oldalon és a verseny után keresd a világbajnokság standját a helyszínen! Ott azonnal igazolják a teljesítésedet és máris megjelenik a fiókodban a kedvezménykupon! Ha nem tudsz előre regisztrálni, akkor is jelentkezz a sátornál és kapsz egyedi kódot, amivel később tudod majd igazolni, hogy részt vettél a versenyen, vagy keresd a kódot a nevezési csomagodban! Minden egyes kuponnal 4 jegyet vagy bérletet vehetsz az atlétikai világbajnokságra féláron!

Még több infó: https://hetkoznapihos.hu/

Egyéni nevezés


Váltó nevezés (21 km)


Családi nevezés (700m)


Ovis / Sulis nevezés


Túra (8 km)


TRY HARD (akadályfutás)


Támogatóink