Evezz Koló tiszteletére az NSV csapatával!

Tudtad, hogy a kétszeres olimpiai bajnok kenus, Kolonics György évente részt vett a Bécs–Budapest Ultramaraton befutóján a kenus társaival? Mivel éppen a forradalom évfordulóján ért Budapestre a mezőny, ezért mi is minden évben ezen a napon rendezzük a Koló előtt tisztelgő futóversenyt. A program idén még színesebb, hiszen az Újpesti Öbölben a Nagy Sportágválasztó szervezésében Vízi Sportágválasztó kerül megrendezésre. Itt a lehetőség, próbáld ki Koló kedvenc sportágát!

Mutatjuk, hogy milyen sportágakkal találkozhatsz a Népszigeten: kajak, kenu, szlalom kajak, sárkányhajó, evezés, SUP és a vízibicikli szerelmesei is lehetőséget kapnak, hogy vízre szállhassanak. Természetesen minden sportágat szakképzett edzők irányítása mellett lehet kipróbálni díjmentesen és a profi eszközöket is mi biztosítjuk. Ajánlatos sport ruházat viselése és lehetőség szerint mindenkinél legyen váltóruha az elővigyázatosság kedvéért, hiszen előfordulhat, hogy vizes lesz.

Vízre szállás előtt mindenkinek kötelező egy felelősségvállalási nyilatkozatot kitöltenie valamint a mentőmellény használata is KÖTELEZŐ felnőtteknek, gyerekeknek egyaránt! Fontos számunkra, hogy mindenki a legbiztonságosabb körülmények között tesztelhesse melyik sportág áll a szívéhez legközelebb.

A Vízi sportágválasztó nyitvatartása: 9 órától 15 óráig tart.

Kiváló lehetőség kicsiknek, nagyoknak, pároknak, családoknak egyaránt, hogy az október 23-át igazán sportosan tölthessék. Futóverseny, vízi sportok és remek hangulat vár mindenkire!

Emlékezzünk együtt a Duna-parton a vizek királyára!