Magyar English Deutsch Slovenčina


News

BBU S.Ö.R. Kör hasznos információk


Sopron - Podersdorf
Podersdorf - Sopron

 

 Letöltések

2014.07.02
10év-10km fotópályázat nyertes képek

Az EU-csatlakozás tizedik évfordulója alkalmából megrendezésre került
10év - 10km futóverseny fotópályázat díjazott képei:

 

"Együtt a mezőnyben"- Horváth Mónika

2014.06.16 More...
 
Ha készítettél fotót május 11-én, küldd be!

A nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbított határidővel 2014. május 22-ig várjuk a képeket a 10 év - 10km futóverseny fotópályázatra az info@futofoto.hu címre !
A tárgyban kérjük feltüntetni: "10 év-10km fotópályázat", a levél törzsrészében adjátok meg a beküldő nevét, e-mail címét és telefonszámát és a kategória nevét, amelyikbe a kép beküldője indítani szeretné fotóját. 1 kép, csak egy kategóriában szerepelhet. Egy személy több képpel is pályázhat, de kérjük, hogy egy e-mailben csak egy adott kategóriába szánt képet küldjetek!

 

A fotópályázat kategóriái:
„ futó –trendek"
„ halálos iramban"
„ kifutó- befutó-célfotó"
„ Együtt a mezőnyben”
„10 éve az EU-ban”

A fotópályázaton indulók tudomásul veszik, hogy beküldött képeik mások által is letölthető webes felületen közzétételre kerülhetnek, így a képek további felhasználásáért a szervezők nem fizetnek jogdíjat és nem tartoznak semmilyen felelősséggel.
A nyertesek számára a díjakat a futóverseny és az Európa nap partner szervezetei biztosítják. A nyerteseket emailben fogjuk értesíteni.

2014.05.19
 
Ha készítettél fotót vasárnap, küldd be!

"10 év - 10km futóverseny fotópályázatra" A képeket e-mailen, az info@futofoto.hu címre 2014.május 18 éjfélig várjuk!

A tárgyban kérjük feltűntetni: "10 év-10km fotópályázat", a levél törzsrészében adjátok meg a beküldő nevét, e-mail címét és telefonszámát és a kategória nevét, amelyikbe a kép beküldője indítani szeretné fotóját. 1 kép, csak egy kategóriában szerepelhet. Egy személy több képpel is pályázhat, de kérjük, hogy egy e-mailben csak egy adott kategóriába szánt képet küldjetek!

A fotópályázat kategóriái:

  • „ futó –trendek"

  • „ halálos iramban"

  • „ kifutó- befutó-célfotó"

  • „ Együtt a mezőnyben”

  • „10 éve az EU-ban”

A fotópályázaton indulók tudomásul veszik, hogy beküldött képeik mások által is letölthető webes felületen közzétételre kerülhetnek, így a képek további felhasználásáért a szervezők nem fizetnek jogdíjat és nem tartoznak semmilyen felelősséggel.

A nyerteseket számára a díjakat a futóverseny és az Európa nap partner szervezetei biztosítják. A nyerteseket emailben fogjuk értesíteni.

2014.05.12
 
Figyelem!

A május 11-én megrendezésre kerülő "10 év - 10 km" futóversenyen a váltópont átkerült a tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető Batthyány térre.

Köszönjük megértéseteket, jó felkészülést és versenyzést kívánunk!

BBU Csapata

2014.04.29
 
Figyelem!


Ne felejtsétek el, hogy mindazon futótársak, akik május 11-én részt vesznek a 10 év - 10 km futóversenyen Budapesten, a BBU által ezidáig meghirdetett összes versenyére 10% KEDVEZMÉNYBEN részesülnek, HA 2014. május 31-ig az adott versenyre regisztrál és befizeti a verseny nevezési díját!

Ez a kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze! Az akció a kiválasztott verseny bruttó nevezési díjából történő levonásaként értendő!

Kellemes ünnepeket kíván a BBU csapata!

2014.04.19
 
Egy verseny, ami 7 éve összeköt minket! Dover-BBU SpeedCross Team az UltraBalatonon!

 

Első alaklommal 2008-ban vettünk részt az Ultra Balatonon (UB)-n. 5 fős váltóval szerepelt a formációnk, akkor „még csak” DOVER néven, és rögtön győzelemmel kezdtünk. Azóta eltelt 7 év, és volt, hogy 2 csapattal indultunk (mert kinőttük az 5 fős csapatot), és így versenyeztünk egymás ellen, volt, hogy NON-STOP váltóval (2x 5 fővel, majd 10 fővel) éjszakába menően, és az elmúlt 2 évben a kétnapos 10 fős csapatok versenyében, immáron Dover-BBU SpeedCross Team néven.

2014.06.09 More...
 
Programajánló! Készülj a BBU SÖR Körre a Tápiómenti Maratonnal!

A Tápiómenti Tömegsport Alapítvány május 24-én szervezi a Tápió-vidék (Pest megyében) 8 települését érintő futóversenyét és kerékpártúráját a 3.Tápiómenti Maratont, mely remek felkészülési lehetőséget nyújt a júliusi BBU S.Ö.R. Körre!

További részletek a www.tapiomenti-tomegsport.hu oldalon olvashatók:

2014.05.16
 
Kvízjáték

Szeretnél ilyen pólót nyerni?

Játssz az Európai Parlament Tájékoztatási Iroda facebookos kvízjátékán.

kvízjáték: http://bit.ly/1mv0J5U

2014.05.08
 
Ki nézte reggel a DIGI Sportot?

A napindító műsorban, a Reggeli Startban Szombathy Pál műsorvezető Perger Istvánnal, az Európai Bizottság Magyarországi képviseletének kommunikációs vezetőjével és Frank Tiborral, a Bécs-Pozsony-Budapest Ultramaraton sportszakmai igazgatójával beszélgetett.

A videót ezen a linken lehet visszanézni: http://www.digisport.hu/video/19769

www.bbu.hu/eu10

2014.04.22
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 Next > End >>

Join us!

Newsletter

Our Partners