Magyar English Deutsch Slovenčina


News

Ki nézte reggel a DIGI Sportot?

A napindító műsorban, a Reggeli Startban Szombathy Pál műsorvezető Perger Istvánnal, az Európai Bizottság Magyarországi képviseletének kommunikációs vezetőjével és Frank Tiborral, a Bécs-Pozsony-Budapest Ultramaraton sportszakmai igazgatójával beszélgetett.

A videót ezen a linken lehet visszanézni: http://www.digisport.hu/video/19769

www.bbu.hu/eu10

Figyelem!


Ne felejtsétek el, hogy mindazon futótársak, akik május 11-én részt vesznek a 10 év - 10 km futóversenyen Budapesten, a BBU által ezidáig meghirdetett összes versenyére 10% KEDVEZMÉNYBEN részesülnek, HA 2014. május 31-ig az adott versenyre regisztrál és befizeti a verseny nevezési díját!

Ez a kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze! Az akció a kiválasztott verseny bruttó nevezési díjából történő levonásaként értendő!

Kellemes ünnepeket kíván a BBU csapata!

 
Így állítsd össze a versenynaptárad

Ahány sportoló, annyi cél, annyi edzettségi szint, mégis van néhány ökölszabály...

Nehéz fába vágom a fejszém, ugyanis ahány sportoló, annyi cél, annyi edzettségi szint. Mégis van néhány ökölszabály, melyeket érdemes megfogadni és betartani, elsősorban futóknak és triatlonosoknak.

 
Üdvözlet!
 
Egy kis visszaemlékezés…

2013.október 18-a!

A Bécs- Pozsony- Budapest Ultramaraton újra megnyitotta kapuit! Eljött a várva várt nap. A 0. napon végre találkozhattunk Veletek, Kedves Versenyzők! Izgatottan vártuk ezt a pillanatot. Ahogyan egyre csak érkeztetek és többen lettünk a Győri ETO Parkban. Vigyor Egy év elteltével jó volt az ismerős arcokat újra látni, az újonnan csatlakozókkal megismerkedni. A közös tésztapartin való beszélgetések és közös fotók készítése után mindenki elvonult és készült a nagy napra Vigyor

 
Zabari a végső győzelem kapujában

A címvédő Zabari János nyerte a Bécs–Pozsony–Budapest ultramaratoni futóverseny keddi, utolsó előtti szakaszát, így összetettben tovább növelte előnyét.

Tata és Budakeszi között a negyedik,  59 kilométeres szakasszal folytatódott a verseny. Az útvonal melletti településeken ezúttal is meglepetésekkel kedveskedtek az ott élők. Gyermely előtt Kókai Rita helyi polgármester asszony 15 kilométert a mezőnnyel futott. A pátyi frissítőállomáson sajtkülönlegességekkel kínálták a futókat. Budakeszin pedig a városhatártól a célkapuig gimnázisták és általános iskolások kísérték a befutókat.

Szerző: Kassai János

 
Maratonfutás az Északi- és a Déli-sarkon

Az Északi-sark Maraton győztesével, Tóth Istvánnal beszélgettünk a Déli-Sark Maratoni terveiről

A 24 óra világosság, útvonal a befagyott Jeges-tengeren, lehetséges jegesmedvék...csupa extrém kihívás és körülmény. Mégis mi volt az melyet a legnehezebben tudtál legyűrni?

Ennyi idő elteltével már semmi nem volt nehéz :) Talán az ért leginkább sokként, amikor aláíratták a felelősség vállalási nyilatkozatot és tudatosult bennünk, hogy milyen sok féle, változatos balesetet szenvedhetünk és ott a világ végén a segítség sem tud könnyen érkezni.

 
Futással búcsúztattuk az Óévet!

2013 utolsó napján, szilveszterkor szerveztük évadzáró rendezvényünket a BBU Szilveszteri Futást, Budapesten a BBU Iroda helyszínéül is szolgáló MERKAPT Sporttelepen, ahol óvodásoktól a szenior korúakig lehetőség nyílt mindenki számára egy kis évzáró versenyzésre.

 
Szilveszteri futás


Bővebb információ

 
Zabari megvédte a címét

Zabari János a szerdai zárónapon is elsőként ért célba a Bécs-Pozsony-Budapest ultramaratoni futóversenyen, így címét megvédve megnyerte az ötnapos viadalt.

Zabari most 10 perccel rövidebb idő alatt teljesítette az utolsó napra kiírt félmaratoni távot, mint tavaly. Mögötte Bogár János másodikként, az élete második Bécs–Pozsony–Budapest versenyét futó Belej Bálint pedig harmadikként ért célba.
Az ultramaratoninak egyéniben két női versenyző vágott neki, s a svéd Frida Södermark gyorsabbnak bizonyult Czibók Ágnesnél.
A csapatversenyben a Dover nyelviskola csapatának két tagja végrehajtotta azt a bravúrt, hogy több mint 300 kilométerrel a lábában, a félmaratoni betétverseny teljes mezőnyét megelőzve ért célba. Józsa Gábor és Oláh Tamás kéz a kézben haladtak át a célkapun. A Dover stafétája mind az öt szakaszt megnyerve szerezte meg a végső győzelmet.

Forrás:nemzetisport.hu

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 Next > End >>

Join us!

Newsletter

Our Partners