Magyar English Deutsch Slovenčina


News

Így állítsd össze a versenynaptárad

Ahány sportoló, annyi cél, annyi edzettségi szint, mégis van néhány ökölszabály...

Nehéz fába vágom a fejszém, ugyanis ahány sportoló, annyi cél, annyi edzettségi szint. Mégis van néhány ökölszabály, melyeket érdemes megfogadni és betartani, elsősorban futóknak és triatlonosoknak.

Futással búcsúztattuk az Óévet!

2013 utolsó napján, szilveszterkor szerveztük évadzáró rendezvényünket a BBU Szilveszteri Futást, Budapesten a BBU Iroda helyszínéül is szolgáló MERKAPT Sporttelepen, ahol óvodásoktól a szenior korúakig lehetőség nyílt mindenki számára egy kis évzáró versenyzésre.

 
Szilveszteri futás


Bővebb információ

 
Zabari megvédte a címét

Zabari János a szerdai zárónapon is elsőként ért célba a Bécs-Pozsony-Budapest ultramaratoni futóversenyen, így címét megvédve megnyerte az ötnapos viadalt.

Zabari most 10 perccel rövidebb idő alatt teljesítette az utolsó napra kiírt félmaratoni távot, mint tavaly. Mögötte Bogár János másodikként, az élete második Bécs–Pozsony–Budapest versenyét futó Belej Bálint pedig harmadikként ért célba.
Az ultramaratoninak egyéniben két női versenyző vágott neki, s a svéd Frida Södermark gyorsabbnak bizonyult Czibók Ágnesnél.
A csapatversenyben a Dover nyelviskola csapatának két tagja végrehajtotta azt a bravúrt, hogy több mint 300 kilométerrel a lábában, a félmaratoni betétverseny teljes mezőnyét megelőzve ért célba. Józsa Gábor és Oláh Tamás kéz a kézben haladtak át a célkapun. A Dover stafétája mind az öt szakaszt megnyerve szerezte meg a végső győzelmet.

Forrás:nemzetisport.hu

 
Zabari megállíthatatlan

Győr és Tata között a harmadik szakasszal folytatódott a verseny.

A 62 kilométeres útvonalon többek között Bőnyben, Bábolnán, Nagyigmándban és Kocson ünnepi hangulatot teremtettek a településeken élők. A nagyigmándiak diadalívet állítottak az ultramaratonistáknak, máshol futóversenyt szerveztek a falubeli gyerekek számára. Egy pék pedig kuglófot küldött minden versenyzőnek és a kísérőiknek.
Szerző: Kassai János
 
A címvédőé az első szakasz a Bécs-Budapesten

A címvédő Zabari János nyerte meg az első szakaszt a Bécs–Pozsony–Budapest ultramaratoni futóversenyen.

Mögötte, közel nyolc perc hátránnyal Belej Bálint végzett. Az esélyesek között számon tartott Bogár János ugyan remekül kezdett, Belejjel együtt az élen haladt. Aztán a 80. kilométernél Bogár gyomorpanaszok miatt hosszabb időre megállt, Zabairtól 35 percet kapott, és végül harmadik lett.

A váltóverseny szakaszgyőzelmét a Dover Nyelviskola csapata szerezte meg.

Vasárnap a Pozsony és Győr közötti 84 kilométer vár a mezőnyre.

Forrás: nemzetisport.hu

 
Üdvözlet!
 
Egy kis visszaemlékezés…

2013.október 18-a!

A Bécs- Pozsony- Budapest Ultramaraton újra megnyitotta kapuit! Eljött a várva várt nap. A 0. napon végre találkozhattunk Veletek, Kedves Versenyzők! Izgatottan vártuk ezt a pillanatot. Ahogyan egyre csak érkeztetek és többen lettünk a Győri ETO Parkban. Vigyor Egy év elteltével jó volt az ismerős arcokat újra látni, az újonnan csatlakozókkal megismerkedni. A közös tésztapartin való beszélgetések és közös fotók készítése után mindenki elvonult és készült a nagy napra Vigyor

 
Zabari a végső győzelem kapujában

A címvédő Zabari János nyerte a Bécs–Pozsony–Budapest ultramaratoni futóverseny keddi, utolsó előtti szakaszát, így összetettben tovább növelte előnyét.

Tata és Budakeszi között a negyedik,  59 kilométeres szakasszal folytatódott a verseny. Az útvonal melletti településeken ezúttal is meglepetésekkel kedveskedtek az ott élők. Gyermely előtt Kókai Rita helyi polgármester asszony 15 kilométert a mezőnnyel futott. A pátyi frissítőállomáson sajtkülönlegességekkel kínálták a futókat. Budakeszin pedig a városhatártól a célkapuig gimnázisták és általános iskolások kísérték a befutókat.

Szerző: Kassai János

 
Bécs-Pozsony-Budapest: Zabari növelte az előnyét

Az első szakaszon győztes címvédő Zabari János nyerte meg vasárnap a Bécs–Pozsony–Budapest ultramaratoni futóverseny (BBU) Pozsony és Győr közötti, második, 81 kilométeres etapját, így összetettben növelte az  előnyét.

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 Next > End >>

Join us!

Newsletter

Our Partners